CUM CUMPĂR

Dacă ați găsit un produs pe care doriți să-l achiziționați, primul pas în efectuarea de comenzi de pe site-ul nostru de prezentare produse ornamente de grădină, stalpisori-statuete.ro este să vizualizați produsele dorite, să citiți detaliile din pagina produsului, apoi selectați numărul de bucăți dorite și apăsați butonul ''ADAUGĂ ÎN COŞ'' aferent fiecărui produs în parte și completați căsuța pentru trimitere mesaj. 

Vă rugăm, ca în mesajul dvs către noi să nu uitați să precizați culoarea dorită.

Culorile disponibile sunt:

ALB MARMORAT, GRi ANTiCHiZAT, ARĂMiU ANTiCHiZAT Și AURiU ANTiCHiZAT

Produsele se pot achiziționa de către cumpărător de la sediul firmei.

MODALiTATEA DE LiVRARE LA DOMiCiLiU

Costurile de transport a mărfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune și locația destinatarului. Costurile de transport sunt: Prețul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expediției, ambalaje utilizate pentru transportarea în mod corespunzător a mărfurilor.) Asigurăm transport contra cost în țară la o valoare de minim 5.000 lei. Pentru livrare în ţară la domiciliu prin curier, se trimit colete doar la o valoare de minim 1.000 lei, fără tariful curierului. Plata se face în contul nostru la bancă în baza unei proforme, sau numerar la eliberarea actelor necesare de însoțire a mărfurilor, la sediul firmei de către cumpărător.

Nu se acceptă plata la livrare.

Tariful de livrare la domiciliu se stabilește doar telefonic.

CONTACT TELEFONiC

0721 695 473

După confirmarea plății în 2-3 zile lucrătoare produsele ajung la dvs.

Adresă firmă: Romania, sat Cocorova, comuna Șișești, jud: Mehedinți, cod postal: 227458. Termen de execuţie a comenzilor: 10-14 zile lucrãtoare. 

îN CAZUL RETURULUi, COSTURiLE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CĂTRE CLiENT

Costurile de mai sus se aplică numai la transporturile efectuate pe teritoriul românesc.

Toate produsele sunt asigurate pe parcursul transportului, până la livrare.

În cazul în care care un produs ajunge la destinație deteriorat (spart, prezintă urme de frecare, lovituri , etc.) garantăm înlocuirea acestuia în aproximativ 14 zile lucrătoare GRATUiT !

Marfa grea (baluștrii, statui, fântâni arteziene, cișmele, etc.) se transportă doar până în fața imobilului, la casă sau la bloc, nu și în interior, decât dacă cumpărătorul cere logistică de descărcare și amplasare a paleților în curte, respectiv mașină cu lift și liză de transport.

Din motive legale și logistice, marfa paletată cu o greutate mai mare, nu poate fi trimisă cu firmă de curierat cu plata ramburs și necesită achitarea în avans a marfii în baza unei facturi proforme, sau ridicare personală de la sediul nostru din sat Cocorova, comuna Șișești, jud: Mehedinți, în cazul în care nu se dorește achitarea produselor în avans.

După achitare (dacă este cazul), la recepționarea produselor, cumpărătorul are obligația de a verifica starea acestora vizual, din punct de vedere al calitatii și al cantității, precum și de a reclama eventualele probleme însoțite de fotografii a produselor deteriorate în aceeași zi.

Pentru orice nelămurire sau neînțelegere, vă invităm să ne contacțati la nr. de telefon

0721 695 473, whatsapp,  sau prin e-mail: stalpisorisistatuete@gmail.com

Stalpisori si statuete


Stalpisori si statuete


Despre noi:


Producem ornamente de grădină, stâlpişori, popi, baluștri, fântâni arteziene, statuete decorative, statuete îngeraşi, jardiniere, vaze, pitici, statuete leu, cişmele apă curentă, statuete vulturi, ornamente de beton, etc.

INFORMAȚII DE CONTACT:


Adresă:

Romania, sat Cocorova,
comuna Șișești,
jud: Mehedinți

Telefon:

vodafone: 0721 695 473
orange: 0748 862 997

URMĂRIȚI-NE:


Facebook
YouTube
Instagram
Twitter

Program: Luni- Sâmbătă: 08:00 - 20:00