DETALII DESPRE ACTIVITATEA NOASTRĂ

stalpisori si statuete

PRODUCĂTOR ORNAMENTE DE GRĂDiNĂ

Ornamente de grãdinã din beton aditivat. Ornamente de grãdinã, stâlpişori, popi, baluștri, fântâni arteziene, statuete decorative, statuete îngeraşi, jardiniere, vaze, pitici, statuete leu, cişmele apă curentă, statuete vulturi, ornamente de beton, etc.
Totul este ascuns în oferta noastrã interesantă formatã din statuete care pot fi postate în grãdinã, intrãri, lângã piscinã, în sectorul privat, dar şi în pieţe publice şi zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de grãdinã sunt o oportunitate de a va transforma gradina într-o atmosferã de basm. Toate produsele din domeniul decoraţiuni de grãdinã sunt realizate din beton de înaltã calitate. Termen de execuţie a comenzilor: 10-14 zile lucrãtoare.

stalpisori si statuete

MODALiTATEA DE LiVRARE LA DOMiCiLiU

Costurile de transport a mãrfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune şi locaţia destinatarului. Costurile de transport sunt: Preţul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expediţiei, ambalaje utilizate pentru transportarea în mod corespunzãtor a mãrfurilor.) Asigurăm transport contra cost în țară la o valoare de minim 5.000 lei. Plata se face în contul nostru la bancã în baza unei proforme, sau numerar la eliberarea actelor necesare de însoțire a mărfurilor. Dupã confirmarea plãţii în 2-3 zile lucrãtoare produsele ajung la dvs. Adresa sediu firmă: România, sat Cocorova, com. Şişeşti, jud: Mehedinţi.
Despre noi:


Producem ornamente de grădină, stâlpişori, popi, baluștri, fântâni arteziene, statuete decorative, statuete îngeraşi, jardiniere, vaze, pitici, statuete leu, cişmele apă curentă, statuete vulturi, ornamente de beton, etc.

INFORMAȚII DE CONTACT:


Adresă:

Romania, sat Cocorova,
comuna Șișești,
jud: Mehedinți

Telefon:

vodafone: 0721 695 473
orange: 0748 862 997

URMĂRIȚI-NE:


Facebook
YouTube
Instagram
Twitter

Program: Luni- Sâmbătă: 08:00 - 20:00